30/1

 
Av någon anledning har jag tappat den där grejen med att blogga, känner ingen kreativitet alls.. menmen. 
Skulle egentligen ha åkt till Stockholm nu på lördag för att träffa min syster och gå på OneRepublics konsert, men konserten blev uppskjuten till mars så det blir att jag åker dit då istället. VÄLDIGT synd eftersom jag var sjukt taggad på att gå på konserten med Josefin, och träffa min älskade syster.

8 januari 2014

Första skoldagen är avklarad, har fått nytt schema och kan inte klaga alls. Börjar 9.00 nästan varje dag och imorgon har vi endast hantverk hela dagen, så himla bra! Känner ingen stress alls på skolan just nu och det är verkligen sjukt skönt. 
 
Har förresten hittat en jättebra låt ↓
The 1975 - Chocolate 
 Svinhårsborste

 
Fick den här svinhårsborsten i julklapp och tycker den är sååå bra! När man borstar håret med en vanlig borste tycker jag att håret blir så lent och slätt, men den här blir det mer naturligt och håret kan fortfarande se lite mer "volymigt" ut. Det är både svinhår plus några nylonstrån på och jag är riktigt nöjd med den, lätt en av dom bästa julklapparna jag fick!!


Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0