Grillning

Hade världens mysigaste kväll igår!! Åkte upp till norra berget med några vänner och grillade. Åkte hem vid elva, och då hade det redan varit sjuuukt kallt ett tag. Men det var iaf en bra kväll, och nu längtar jag som satan till sommaren!!
 

22 april

Tog fram min kamera som jag inte använt på jättelänge och tog lite selfies. :p har egentligen ingenting att göra så vet inte varför jag sminkade mig ens... men aja, tycker ju att smink är roligt så det är nog bara en fördel om jag övar på sminket. Längtar faktiskt till då jag är klar med min gymnasieutbildning, och förhoppningsvis är grym på makeup. Då hoppas jag på att kanske öppna något eget, och tjäna fett med cash.  Fast min framtid kan lika gärna vara att jag jobbar typ som en trädgårdsarbetare eller något också, haha.
 


Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0