SmyckenKöpte två nya smycken idag, älskar att det var rea så fick dom för 20:- styck. Silver är så himla fint, haha älskar det:((( förut använde jag typ aldrig smycken, har inte känt att jag passat i det förut?


Banankaksfrukost

Min syrra gjorde sjukt goda bananpannkakor till frukost åt henne och mig. Är as mätt nu och ska åka in till gymmet och träna lite senare. Det blir styrketräning idag!! Tycker det är så kul att vara på gymmet när man väl kommit igång med träningen, och jag har ju varit sjuk så hade tappat all motivation, men nu är den tillbaks och det känns så jävla bra


Whipped Creme Foundation

Köpte den här Whipped Creme Foundationen förra veckan och tycker verkligen den passade bra för min hudtyp. Jag tycker inte den gav den blev torr eller glansig på min hud, så det var bra. Den är inte överdrivet täckande så det är nog bra om man även lägger på concealer om man känner för det, men jag tycker den slätar ut huden väldigt fint så det ser rätt naturligt ut. Lägger alltid på puder efteråt för att sminket ska sitta längre också.

Jag tror den kostade 149:- så den är väl inte så överdrivet dyr, den är iaf värd priset!! :)Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0