And everyday I see the news, all the problems that we could solve. And when a situation rises, just write it into an album.

Idag när jag vaknade så behövde jag inte alls känna mig stressad av att kliva upp. Det är höstlov och det känns så sjukt skönt. Dock känns det mer som sportlov eftersom att det är snö, men i vilket fall så är det skönt med lov. Har även hunnit att umgås med bästis A idag. Saknat henne jättemycket.

Let the world see what you have got, bring it all back to you.

Igår såg jag och min lillebror Elliot på Dark Shadows. Den var verkligen sjukt bra! Mycket bättre än mina förväntningar också, hade inte trott att den skulle vara så bra som den var! w/e, den var är sevärd och det var värt pengarna att hyra den. :)
 
 

Lika barn leka bäst - min teater från förra året.

Här är min teater från förra året, den är verkligen sevärd måste jag säga! Om ni ser vem jag är så får ni skratta hur mycket som helst, det är egentligen inte min grej att spela seriös i teatrar. Tycker själv, personligen att jag är bättre på att spela rolig. Så att vara seriös är något jag behöver träna mycket på, om jag ska bli skådis! :)
 


Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0