For that many reasons you are

På tisdag börjar äntligen teatern, kommer få träffa dessa fantastiska människor igen efter en alldeles för lång tid. Har saknat min grupp för mycket och nu kommer jag äntligen få göra det jag älskar som mest, att spela teater. Har saknat detta alldeles för mycket.


Kommentarer
Postat av: Filippa Wallin

sv: Det var så himla lite så! Tack så hemskt mycket! Kramar finis!

2013-09-18 @ 21:47:32
URL: http://chippaz.blogg.se/
Postat av: Filippa Wallin

sv: Min dans startade för någon vecka sedan, dock var det två elever som inte kunde delta förrän efter tre veckor, samt en elev som slutat, vilket i det tillfället betydde att endast jag kunde delta. Sedan visade det sig att en ny elev skulle börja, samt att en av mina fina vänner också ville prova på, vilket kändes otroligt roligt! Vi har hittills inte haft en riktig lektion på vår tid, utan fått lov att hoppa in i andra grupper, på grund av en del förhinder. Dock tror jag att det blir en riktig lektion nästa vecka på tisdag, vilket jag ser fram emot! Kramar på dig finis!

2013-09-18 @ 21:54:01
URL: http://chippaz.blogg.se/
Postat av: Filippa Wallin

sv: Verkligen! Åh, jag förstår.. Kanske inte så roligt alla gånger, själv gillar jag små grupper bättre, har ju alltid varit väldigt tyst och blyg av mig, detta har ju blivit bättre med åren, men jag kan ju exempelvis känna riktiga obehag när jag ska redovisa något för andra.. Vi får hoppas att det bli bra ändå! Kramar! <3

2013-09-18 @ 22:36:02
URL: http://chippaz.blogg.se/
Postat av: BYSMJ

hoppas du haft en fin onsdag sötos!

2013-09-18 @ 23:28:12
URL: http://bbysmj.blogg.se/
Postat av: mina

sv: ja supergott!

2013-09-19 @ 16:49:52
URL: http://miinabrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0