Träning

Nu är jag påväg till gymmet och ska träna kondition och armar. Är jättetrött och vill bara sova. Sedan när jag kommer hem ska jag kolla på Supernatural och dricka smoothie.


Torsdagkväll 21.46

Är verkligen jätteglad över att jag inte har skola imorgon, har varit sjukt trött hela denna vecka! Ska sova ut och sedan åka och träna. Det blir en jättebra start på en fredag tycker jag, vet inte riktigt vad jag ska göra senare under morgondagen, det återstår att se. Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla på Supernatural.
Ha en bra torsdagskväll!!
 
 

"If you want it, work for it."

bildkälla: weheartit
 
Hej!
Idag efter skolan fixade jag träningskort på EGO och tränade med Sanna. Körde kondition + ett benpass, imorgon ska vi träna mage och rygg!! Har gjort ett jättebra träningsschema som jag ska utgå ifrån i några veckor. Det är mest fokus på att bränna just nu och bygga snygga muskler på det såklart!


Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0