WIERD FEELING

 
Idag är det alltså sista oktober och det känns verkligen helt sjukt. Tiden går bara för fort nu, så jag knappt hinner med att tänka. Hela det här året har snart gått och det var ju typ nyss då året började. Jättekonstigt är det.
 

MAKEUP FOR THE WIN

 
Hittade denna bild på weheartit och nu känner jag bara att jag vill köpa nytt smink. En ögonskuggepalett skulle sitta jättefint då min inte alls är bra, den är från hm och gillar den inte alls. Jag tycker smink är väldigt dyrt beroende på märke, fast det kan ju vara värt pengarna om man hittar något som är bra. Vet att elf har bra priser på sina produkter så får väll kanske klicka hem något därifrån och testa. Åååh vad jag blev sugen på att köpa nytt smink nu, får lite panikångest, hehe!

OF TO THE GYM AND DO SOME WORKOUTS

Sitter och lyssnar lite på OneRepublic och taggar inför lite träning. Idag är det mage och ryggpass som står på schemat! Brukar alltid träna löpband/cykel/crosstrainer innan styrkan, vill både bygga muskler och bränna fett så därför kör jag på den här "metoden" som fungerar bäst för mig!
 
 
 
 


Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0