Sämst i världen

Är kanske sämst i världen på att blogga. Försökte skriva inlägg från Grekland när jag väl hade tillgång till internet, men det sket sig. När jag kom hem har jag inte hunnit gjort något annat än att sommarjobba. Fick ju sommarlov på riktigt i fredags, och då har jag bara umgåtts med mina vänner. Måste passa på innan skolan börjar!
 

3 dagar kvar till Samos, Grekland

På lördag lyfter planet till Samos, Grekland. Åker redan till Stockholm på fredag efter jag slutat sommarjobbat, och ser verkligen framemot denna utomlandsvärme jag kommer att få vara med om. Det kommer vara så sjukt varmt!!

OneRepublic

OneRepublic är så fruktansvärt bra. Började nyligen lyssna på den här låten och det är verkligen ett måste att lyssna på. Har så många favoritlåtar med OneRepublic som inte går att sluta lyssna på, även om de är gamla eller inte.

Alla där ute, lyssna på I lived!Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0