Eyeliner från Isadora

 
Köpte denna eyeliner idag när jag var in till birsta. Har ALLTID använt eyelinerna från hm men ville verkligen pröva något nytt, så det blev denna eyeliner från Isadora som faktiskt var riktigt bra! Prövade den bara en snabbis på ena ögat förut och är såååå glad att jag köpte den, nu kommer det bli sjukt roligt att göra ögonsminkningar med denna + min ögonskuggepalett. Och den kostade bara 99kr så den är ju mycket mer värt än hm's, enligt mig iaf!

Fjällräven kånken

 
Fick den här sjukt fina fjällräven kånken i julklapp av min mormor och morfar, så lycklig!! Har velat haft en väldigt länge och nu är den äntligen min. Kommer bli skönt att slippa ha dator och massa skolgrejer i en väska som man bär på armen, haha det är så jobbigt. Men nu så, äntligen slipper jag det!

Juldagen

 
Idag är det juldagen och igår var det julafton. Hade en jättebra dag/kväll och fick jättefina saker, saker som jag verkligen behövde och ville ha. Bland annat en fjällräven kånken, hårfön och en ögonskuggepalett med 88 olika färger, så nu kommer jag kunna börja lära mig göra sjukt snygga sminkningar! Aja, är iaf RIKTIGT nöjd med denna julafton, alla grejer var verkligen toppen. God mat och familj och släkt, supermysigt♥


Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0