Världens bästavän

min fina vän, min alldeles egna bästavän. Jag är glad över att jag har dig som vän, du är så bra och förstående. Du är speciell, på ett bra sätt. Jag kan alltid prata med dig, för du ger mig alltid så goda råd. Du dömmer mig aldrig, och varje gång vi umgås så skrattar vi hela tiden. Vi lärde känna varandra på så kort tid, och blev bra vänner så fort. Det tog inte lång tid för mig att inse att du var min bästavän redan efter några dagar. jag älskar dig, världens finaste vän.

Farsdag

farsdag är idag och min familj är bortbjudna till farmor och farfar för att äta middag. Har försökt att fixa mitt hår lockigt med det gick inte så bra, det ser fortfarande hemskt ut.

Svar + ny video!

Gö mer videinlägg! tycket du är jättesöt och har en bra blogg och videosarrna är asunderhållande! tumme upp för dig bästa :D
Vilken tur att jag lade ut en video på youtube nyss och tack så jättemycket. Roligt att du tycker om min blogg och videosar! :)

Det är ingenting i videon som är påhittat, men jag tänker inte avslöja någonting innan ni, mina få bloggläsare ser videon. Lämna gärna in en kommentar sedan om vad ni tycker om videon. :)


Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: mollysvedin@gmail.com
RSS 2.0