Har haft en jättebra jul

Hade en jättebra julafton igår! Dock så får man inte allt som stått på önskelistan, men det gör inget, för jag har fått bra julklappar som jag är nöjd med. Kanske lägger upp bild på det någon dag om jag orkar. :)


Kommentarer
Postat av: Sophie "autophoto"

Hej, hoppas du haft en jätte bra julafton? :)

2012-12-25 @ 14:31:40
URL: http://autophoto.blogg.se
Postat av: Denice

Vilken fin blogg du har :)

2012-12-26 @ 21:07:49
URL: http://denice.se
Postat av: Hon som också heter molly

Hej! Eftersom du också är intresserad av teater som jag, så har jag en fråga!
Jo, jag vill också bli skådespelare, som du. Men ingen vet om det, och vet inte hur jag ska säga de till alla för liksom, det känns fel. Men jag har aldrig gått på en teaterskola eller liknande och det finns inte riktigt nån i närheten heller.
Så har du nå tips om hur jag kan gö? Nåt för att kunna ta tag i teatern och liksom synas. Skulle vara dig evigt tacksam om du kom med nåt tips, snälla!

Älskar din blogg också förresten! :D

Svar: Hej Molly!Kul att du frågade, alltså jag tycker bara du ska göra din egen grej med att synas med att du vill bli skådespelare. Dock hjälper det aldrig att bara säga "hej jag vill bli skådespelare" och så blir det så att man blir synlig. Jag har inte mycket erfarenhet av att försöka skriva om hur du kan göra. Gör egna videos och lägg ut någonstans, osv osv!
Molly

2012-12-28 @ 23:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Är en 17 årig brud som är född och uppvuxen Sundsvall. I höst börjar jag mitt andra år på gymnasiet, där jag studerar mig till hår & makeupstylist. Älskar kyckling, cola, vindruvor, skådespeleri, träning, smink, sena sommarkvällar och Harry Potter.

Follow on Bloglovin

Kontakt: [email protected]
RSS 2.0